CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Monday, January 10, 2011

Kau sengaja menguji aku kan~!!

Hello melo guys!!!
Wah!aku tak suke betul la kehidupan kat puncak alam ni..
Name je kampus baru..
Tapi ce buat sistem lift tu betul2 sikit..
Apekehey nye!!
Dalam lift ade tv n segala benda mak nenekla..
Unfortunately..kalau level kita nak naik level11..
So kne cari lift yg no ganjil..
Haish!!ni 1koje le pulak..
Dahla before naik lift kena berebut..
Last2 aku pun lambat ke kelas..
Terpaksa redah tangga naik sampai level11..fenat yoo!!
Dahla nak ke kolej pun kena turun naik tangga batu caves..
Nak ke kelas pun sama..uwaa!!
Then masuk pulak kelas statistics..
Mulela rasa nak mengholoh..


Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

4 comments:

naNa.neRRa

sabo bebanyoklaaa ye cik kak..huhu

bella

hahahaha.itu lah fenomena nye kat uitm tia weh.

ehh, kmu puncak alam ek?ingat dekat s.alam.. :(

teddy cute

aizan:sedang cube jadi sowg penyabar..hoho..thanx dear..

teddy cute

bella:idak bella..kampus salam lg btter..ce kamu dtg cni..menangeh kamu wei..masuk kelas pun tgk mke masing2 monyok je..

haah..kt sudah berada d puncak..smpi sem last kot..uwaa!!